Διαθέτουμε τις κορυφαίες μπαταρίες ROYAL, προδιαγρφών ΟΕ, φημισμένες για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, που θεωρούνται απο τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και σκαφών, οι καλύτερες μπαταρίες της παγκόσμιας αγοράς.

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

 

ROYAL advert 012 small

Μπορείτε επίσης να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός μας θα έλθει άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή τον ανορθωτή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Επίσης, διαθέτουμε τις μπαταρίες Modile, τις μπαταρίες EFB Carbon Graphite και AGM του εργοστασίου Zap Sznajder, τις οικονομικές μπαταρίες IMOLA σε τιμές ασυναγώνιστες αλλά και όλους τους τύπους μπαταριών για κάθε χρήση που αφορά την αποθήκευση ενέργειας.

 

amperorio ZAP EFB Carbon Graphite 57705s 

 

Wholesale   apply for wholesale   

 

Tο amperorio, συμμετέχει ως χορηγός στο 1st Original Martial Arts Festival 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μέτς. OMAF 2019

 

Original Martial Arts Festival 001 small    

Διαβάστηκε 9968 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων