Δευτέρα, 20 May 2019 23:01

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λάμπρου Κατσώνη 41

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(25 ψήφοι)

amperorio Royal battery store Kallithea

BatteryPlus

210 9410980

Δευτέρα - Παρασκευή : 8:30 - 19:00, Σάββατο : 9:00 - 14:00

Ένα απο τα καλύτερα και πιό σύγχρονα εξοπλισμένα Κέντρα Μπαταρίας της Αττικής, σε σημείο με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, στο οποίο θα βρείτε τις φημισμένες για την αντοχή τους και την κορυφαία τους ποιότητα, μπαταρίες ROYAL.

Οι μπαταρίες ROYAL, βραβεύονται συνεχώς από το 2006 έως και σήμερα, με το βραβείο Korean Standard Quality Index KS-QEI Award, ως προϊόντα αναφοράς (Reference Products) και ύψιστης ποιότητας (Highest Quality).

Η απόλυτη επιλογή για κάθε όχημα και σκάφος αναψυχής.

Οι μπαταρίες ROYAL, διαθέτουν μοναδική σειρά υπερενισχυμένων τύπων, που καλύπτει τις πιο ακραίες ενεργειακές απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς και όλες τις εφαρμογές σε αυτοκίνητα, σκάφη, επαγγελματικά οχήματα, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα και αποθήκευση ενέργειας σε μικρομεσαία συστήματα ανανεώσιμων πηγών.

Ψάχνετε για την απόλυτη μπαταρία που αντέχει πραγματικά στο χρόνο και στις καταπονήσεις;

Απαιτήστε ROYAL.

Επίσης, η BatteryPlus, διαθέτει και τις οικονομικότερες μπαταρίες IMOLA maxima, ώστε να επιλέξετε, ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα και τον τύπο του οχήματός σας.

Μεγάλη γκάμα μπαταριών για κάθε εφαρμογή, φορτιστών, εκκινητών (boosters) και λαμπτήρων LED. 

 

ROYAL advert BatteryPlus

 

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, θα σας βοηθήσει ώστε να αγοράσετε την κατάλληλη μπαταρία για το όχημα, το σκάφος ή τη μοτοσυκλέτα σας, θα σας καθοδηγήσει στο σωστό τρόπο χρήσης και συντήρησης της και θα ελέγξει δωρεάν την παλιά σας μπαταρία, το δυναμό καθώς και τυχόν διαρροή του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας, με μαγνητική αμπεροτσιμπίδα ακριβείας της αμερικανικής εταιρείας Fluke, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις. 

 

amperorio royal battery 020

 

amperorio batteryplus 011

 

ROYAL advert 001

amperorio royal battery 021

 

amperorio royal battery 022

 

amperorio royal battery 024

 

ROYAL advert 004 

amperorio batteryplus 002

 

amperorio batteryplus 009

 

amperorio batteryplus 010

 

Διαβάστηκε 4361 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων