Πέμπτη, 17 October 2019 22:35

ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, Λ. Ηρακλείου 106

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(36 ψήφοι)

amperorio Royal battery store Ano Patisia

Διαρμίσης Στέλιος

210 2281581 & 210 2929707, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Σάββατο: 8.00 - 19.00

Στο κατάστημα μας, θα βρείτε τις κορυφαίες μπαταρίες ROYAL, προδιαγραφών ΟΕ, οι οποίες φημίζονται για την αντοχή και την κατασκευαστική τους ποιότητα (Top Quality Products) και θεωρούνται προιόντα αναφοράς και οι καλύτερες μπαταρίες παγκοσμίως. 

Επίσης, διαθέτουμε τις μπαταρίες Modile SMF, του Κορεάτικου εργοστασίου DTR, σε πλήρη γκάμα, καλύπτοντας έτσι μία μεγάλη ποικιλία μπαταριών αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, χωματουργικών μηχανημάτων, φωτοβολταικών συστημάτων και άλλων πολλών εφαρμογών, καθώς και ειδικό τμήμα για την φόρτιση και τον έλεγχο της μπαταρίας σας.

amperorio royal battery 020

 

ROYAL batteries awards

 

Modile battery poster 002

 

amperorio royal battery 021

 

amperorio royal battery 022

 

amperorio royal battery 024

 

ROYAL advert 001Στην εταιρεία μας, διατηρούμε και έκθεση με είδη πυρασφάλειας που διαθέτουμε. Η εικοσιπενταετή εμπειρία μας στο χώρο της πυρασφάλειας και των συστημάτων ασφαλείας, σε συνδυασμό με την γνώση, τα πιστοποιημένα υλικά και τα έμπειρα συνεργεία που διαθέτουμε, προδιαγράφουν το πρόσωπο της εταιρείας μας στο χώρο.

 

 

Ειδικότερα οι δρατηριότητες της εταιρείας μπορούν να διαχωριστούν στις ακόλουθες:

 • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης (δίκτυα νερού και SPRINKLER,CO2, INERGEN, αφρού, σκόνης), πυρανίχνευσης (καπνού και εκρηκτικών αερίων) και συναγερμών (κλοπής, κλειστά κυκλώματα TV, access control).
 • Προμήθεια ειδών πυρασφάλειας όπως πυροσβεστήρες(πιστοποιημένοι σύμφωνα με το EN 3), πυροσβεστικές φωλιές και σταθμοί εργαλειών, πυροσβεστικές μάνικες κλπ. Αναγομώσεις πυροσβεστήρων σύμφωνα με τις ελληνικές εθνικές προδιαγραφές και τα ευρωπαικά πρότυπα NHS 18/72 και EN 12357 αντίστοιχα.
 • Συμβουλές υπηρεσίες πυρασφάλειας και εφαρμογή όλων των κανόνων πυροπροστασίας σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα (EN), τα αμερικανικά πρότυπα (NFPA) και όλα τα διεθνή αναγνωρισμένα συστήματα, από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε συνάψει συμφωνίες για εμπορεία υλικών των παρακάτω οίκων:

 • Πυροσβεστήρες: Όλων των τύπων φορητούς και τροχήλατους σκόνης από 1 εώς 50 kgr, αφρού(AFFF), διοξειδίου του άνθρακα (CO2), κατασκευασμένα από τον οίκο PYROSVESTIKI και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές EN 3 από ανεξάρτητο ελεγκτικό οργανισμό.
 • Πυροσβεστικές φωλιές: Πλήρης "πακέτα" όπως πυροσβεστικές μάνικες TREVIRA σε όλες τις διαστάσεις (ελληνικές, ευρωπαικές), ρακόρ αλουμινίου, αυλούς εκτόξευσης ρυθμιζόμενους και βάνες. Τα ερμάρια των φωλεών είναι κατασκευασμένα από λαμαρίνα OCP και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφη πούδρας χρώματος κόκκινου RAL 3000.
 • Συστήματα πυρανίχνευσης: Υλικά πυρανίχνευσης όπως πίνακες των οίκων DSC, HAES SYSTEMS, ΜENVIER ανιχνευτές ιονισμού καπνού και θερμακρασίας των οίκων HAES SYSTEMS, EDWARDS, MENVIER φαροσειρήνες, μπουτόν αναγγελίας φωτιάς KAC ALARM κλπ., όλα με συνοδευτικά από πιστοποιητικά και εγγυήσεις.
 • Συστήματα πυρόσβεσης: Αυτόματα συστήματα με διοξείδιο του άνθρακα ελληνικής κατασκευής αλλά και γερμανικά του οίκου TOTAL WALTER, συστήματα με FM - 2000 HYGOOD Αγγλίας, συστήματα με αφρό και πυροσβεστικά δίκτυα νερού με πυροσβεστικές φωλιές και SPRINKLER.
 • Μελέτες - Εγκαταστάσεις: Η εταιρείας μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για μελέτες, συνεργεία υδραυλικών και ηλεκτρολόγων ειδικευμένα στη πυρόσβεση και πυρανίχνευση και φυσικά συνεργείο αναγομώσεων πυροσβεστήρων και συντηρήσεων των πυροσβεστικών μέσων.
 • Αναγόμωση Πυροσβεστήρων. Οι αναγομώσεις γίνονται από το αρμόδιο άτομο με σύγχρονα μηχανήματα γόμωσης πυροσβεστήρων για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας και πληρούν τους όρους καλής και ασφαλούς λειτουργίας των προδιαγραφών.

  Σύντομη παραλαβή και παράδοση των πυροσβεστήρων σας από και στον χώρο σας (εντός Αθηνών) κατόπιν συνεννοήσεως σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Διαβάστηκε 2935 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΘΗΝΑ, Μιχαλακοπούλου 41-43 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, Σπύρου Πάτση 48 »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων