Παρασκευή, 07 February 2020 23:15

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, Λεωφ. Σαλαμίνος 102

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(30 ψήφοι)

amperorio Royal battery store Keratsini

Κέντρο Μπαταρίας

Αραμπατζιάν Ιωάννης

210 4329318 & 6942809504

Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 19:00

Η επιχείρηση μας, είναι μία από τις παλαιότερες και πιο έμπειρες στον χώρο της μπαταρίας και διαθέτει εκτός των άλλων τις κορυφαίες μπαταρίες ROYAL MF, φημισμένες παγκοσμίως για την μοναδική τους αντοχή και απόδοση, οι οποίες θεωρούνται από όλους τους κατασκευαστές παγκοσμίως, Highest Quality προιόντα και μπαταρίες αναφοράς.

Αν έχετε οδηγήσει το αυτοκίνητο σας σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι η εκκίνηση δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση υπό αυτές τις συνθήκες και χρειάζεσθε την ισχυρότερη μπαταρία, που δεν είναι άλλη από μία ROYAL MF.

Η μπαταρία ROYAL MF, κατασκευασμένη απο το κορυφαίο εργοστάσιο της Κορέας, είναι η καλύτερη επιλογή για συνθήκες όπου οι άλλες μπαταρίες υπολειτουργούν. 

 

amperorio royal battery 020

 

Με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, εκτός από υπηρεσίες πώλησης, αντικατάστασης και επισκευής κάθε είδους μπαταρίας, σας παρέχουμε και μία μεγάλη γκάμα από φορτιστές, καλώδια και εκκινητές (boosters), σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, θα σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη μπαταρία για το όχημά σας και θα σας καθοδηγήσει στο σωστό τρόπο χρήσης και συντήρησης της.

 

ROYAL advert 001

Εκτός από τις κορυφαίες μπαταρίες Royal, διαθέτουμε και άλλες μάρκες, ώστε να  επιλέξετε ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα και ανάλογα με τον τύπο οχήματός σας.

Επίσης, παρέχουμε δωρεάν έλεγχο της μπαταρία σας ή του δυναμό και έλεγχο τυχόν διαρροής του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

 

amperorio royal battery 021

ROYAL advert M31DT 

ROYAL advert 010

ROYAL advert 009c

amperorio royal battery 022

amperorio royal battery 024

ROYAL advert112

ROYAL advert 012 solar

 

Διαβάστηκε 2176 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΙΛΙΟΝ, Λ. Θηβών 426 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, Χ. Αρώνη 19 »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων